Συνήθεις Ερωτήσεις

1. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 
 

1.1.Πως μπορώ να αποκτήσω όνομα χρήστη και κωδικό;

 
- Κάνετε κλικ πάνω δεξιά στο link ‘B2B Login’
- Επιλέξτε το κουμπί ‘Συνέχεια’ στην Εγγραφή Νέου πελάτη
- Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και επιλέξτε το κουμπί ‘Συνέχεια’
Αφού επεξεργασθούμε τα στοιχεία σας θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Θυμίζουμε ότι το site αφορά μόνον εταιρικούς πελάτες (επιχειρήσεις-καταστήματα).

 
 

1.2.Πως μπορώ να κάνω login;

 
Αφού έχετε λάβει ενημέρωση για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, συμπληρώνετε τη διεύθυνση του e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης σας στο link ‘B2B Login’ και κάνετε κλικ στο κουμπί “Είσοδος”.

 
 

1.3.Πως μπορώ να επεξεργασθώ ή να αλλάξω τα στοιχεία μου;

 
Θα πρέπει πρώτα να κάνετε login και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στη σελίδα ‘Επεξεργασία Λογαριασμού’ από το κεντρικό μενού του λογαριασμού σας. Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, πατήστε το κουμπί ‘Συνέχεια’.

 
 

1.4.Πως μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

 
Θα πρέπει να μας ενημερώσετε στέλνοντας e-mail στο b2b@damkalidis.gr.


2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 
 

2.1.Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

 
Εφόσον είστε ενεργός πελάτης της εταιρείας μας, ο τρόπος πληρωμής για παραγγελίες από το B2B κατάστημα μας είναι ο συμφωνημένος υπάρχον τρόπος πληρωμής σας με την εταιρεία μας. Σε διαφορετική περίπτωση, πληρωμές μπορούν να γίνουν με:

- Αντικαταβολή: Πληρωμή του οφειλόμενου ποσού στο πρακτορείο ή ΕΛΤΑ ή Courier κατά την παράδοση της παραγγελίας.

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε ενημερωθεί από το τμήμα πωλήσεων για το συνολικό ποσό που εξοφλεί την οφειλή σας, πραγματοποιήτε έμβασμα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Δ&Ι Δαμκαλίδης A.E.

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 118-00-2320-000032
IBAN: GR7301401180118002320000032

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 175/47022636
IBAN: GR4701101750000017547022636

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0207.63.020112281
IBAN: GR6802602070000630201122818
IBAN: GR6802602070000630201122818

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5042-075585911
IBAN: GR5901720420005042075585911


3. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 
 

3.1.Πως μπορώ να παραγγείλω online;

 
- Επιλέγετε το είδος που σας ενδιαφέρει, εισάγετε την ποσότητα που επιθυμείτε και κάνετε κλικ στο εικονίδιο “Προσθήκη στο καλάθι”.
- Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για όσα είδη θέλετε.
- Αφού τελειώσετε τις επιλογές σας, κάνετε κλικ στο ‘Καλάθι Αγορών’, όπου μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα ή να διαγράψετε κάποιο είδος.
- Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές, κάνετε κλικ στο κουμπί ‘Συνέχεια’ και με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας δωθεί ο μοναδικός κωδικός παραγγελίας και θα σας σταλεί αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης.
Παρακαλούμε σημειώστε αυτόν τον κωδικό για τυχόν ερωτήσεις σας για αυτήν την παραγγελία.

 
 

3.2.Πώς μπορώ να ελέγξω το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία μου;

 
Μπορείτε να ελέγξετε το στάδιο της παραγγελίας σας κάνοντας κλικ στο ‘Ιστορικό Παραγγελιών’ στο ‘Λογαριασμό’ σας. Από εκεί μπορείτε να επαναλάβετε κάποια παραγγελία (Re-Order) εκ νέου, αφαιρώντας ή και προσθέτοντας περισσότερα προϊόντα.

 
 

3.3.Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

 
Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας εξαρτάται από:
1) τη διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προιόντων
2) το χρονικό διάστημα εγκρίσεως της παραγγελίας
3) τον επιλεγμένο τρόπο παραδόσης
4) τον προορισμό της αποστολής
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο b2b@damkalidis.gr ή τηλεφωνικώς στο 210-9410888 με το τμήμα πωλήσεων.

 
 

3.4.Γιατί δεν παρέλαβα όλα τα είδη που περιείχε η παραγγελία μου;

 
Αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα είδη δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας αυτή τη χρονική στιγμή. Καταχωρείται ωστόσο η παραγγελία σας και τα προϊόντα παραμένουν σε ‘Back Order’. Θα λάβετε ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων, μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

 
 

3.5.Το συνολικό κόστος της παραγγελίας μου, είναι και το πληρωτέο ποσό;

 
Το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει ποιο είναι το πληρωτέο ποσό βάση των διαθέσιμων προϊόντων καθώς και τυχόν εξόδων αποστολής που επιβαρύνεστε.

 
 

3.6.Πότε θα εκτελεσθεί η παραγγελία μου;

 
Η παραγγελία σας θα καταχωρηθεί στο σύστημα μας αυτόματα και θα εκτελεσθεί εντός 48 ωρών αφού πρώτα περάσει από έλεγχο διαθεσιμότητας των ειδών και πιστοληπτικό έλεγχο. Στη συνέχεια, το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας για τυχόν διευκρινίσεις.


4. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 
 

4.1.Μπορώ να παραγγείλω μη διαθέσιμα (out of stock) προιόντα;

 
Ναι. Μπορείτε να παραγγείλετε και προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα, τα οποία θα παραμείνουν σε ‘Back Order’ και θα σας ενημερώσουμε μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

 
 

4.2.Ποια διαδικασία ακολουθείται σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος;

 
Θα πρέπει να στείλετε το προϊόν στο service της εταιρείας μας μαζί με την εγγύηση και αντίγραφο του παραστατικού της αγοράς. Εάν η βλάβη του προϊόντος καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή, το service θα προχωρήσει στην επισκευή του προϊόντος χωρίς καμία χρέωση για την επισκευή. Σε περίπτωση που το προϊόν ή η βλάβη του προϊόντος δεν καλύπτεται από την εγγύηση, θα υπάρχει επιβάρυνση για το κόστος επισκευής.

 
 

4.3.Οι τιμές που βλέπω είναι οι προσφερόμενες για αγορά από εμένα ή πώλησης προς τον καταναλωτή; Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%;

 
Όλες οι τιμές των προιόντων είναι οι τελικές προσφερόμενες προς εσάς και ο ΦΠΑ υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας βάση της περιοχής τιμολόγησης της.

 
 

4.4.Που μπορώ να βρω τις προτεινόμενες τιμές πώλησης προς τον καταναλωτή (SRP);

 
Για ενδεικτικές τιμές πώλησης προς τον καταναλωτή (SRP), παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μέσω e-mail στο b2b@damkalidis.gr ή τηλεφωνικώς στο 210-9410888 για ενημερωμένους τιμοκαταλόγους ανά οίκο.

 
 

4.5.Πως κάνω αναζήτηση ενός συγκεκριμένου είδους;

 
Στο πεδίο ‘αναζήτηση’ στην κορυφή κάθε σελίδας, γράφετε τη λέξη κλειδί ή το όνομα του προϊόντος που ψάχνετε, ή ακόμη και τον κωδικό του εφόσον τον γνωρίζετε, και κάνετε κλικ στο ‘μεγενθυτικό φακό’ ή πατάτε το ‘Enter’.

 
 

4.6.Πως μπορώ να περιηγηθώ στην ιστοσελίδα σας;

 
Για να μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε με ευκολία, έχει δημιουργηθεί ένα μενού στο αριστερό μέρος και στην οριζόντια κεφαλή της ιστοσελίδας που περιλαμβάνει όλους τους οίκους και κατηγορίες ανά οίκο. Με βάση αυτών των στοιχείων, θα μπορέσετε να περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα.